Νέο σεμινάριο από τον Όμιλο Εταιριών Τσάκου στη Χίο

0

Ο Όμιλος Εταιριών Τσάκου, ανακοινώνει ότι την Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2018 από τις 11 π.μ. έως και τις 1 μ.μ., η Tsakos Columbia Shipmanagement (“TCM”) S.A. και το Κοινωφελές Ίδρυμα «Μαρία Τσάκος- Διεθνές Κέντρο Ναυτικής Έρευνας και Παράδοσης», σε συνεργασία με τo DNV GL διοργανώνουν για τους αξιωματικούς του Εμπορικού Ναυτικού, τους σπουδαστές και τα στελέχη των Ναυτικών Ακαδημιών σεμινάριο με θέμα “Παρουσίαση του Ταμείου Επαγγελματικής Ασφάλισης Ναυτιλιακών Επιχειρήσεων Ομίλου Τσάκου & Συνεργατών” και “Shipping: Modern environmental requirements/changes”.

Τα σεμινάρια θα λάβουν χώρο στην αίθουσα διαλέξεων του Κοινωφελούς Ιδρύματος «Μαρία Τσάκος» στη Χίο (Μιχ. Λιβανού 51) με κεντρικούς ομιλητές τον κ. Χαράλαμπο Κατσιπουλάκη, Financial Manager της Tsakos Columbia Shipmanagement (“TCM”) S.A. και τον κ. Γρηγόριο Καζαντζή, Technical Resource Manager του DNV GL.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν το αντίστοιχο πιστοποιητικό παρακολούθησης, ενώ η είσοδος στο σεμινάριο είναι ελεύθερη κατόπιν δήλωσης συμμετοχής στο τηλέφωνο 22710 29600.

Την πρόσκληση για την εκδήλωση μπορείτε να τη βρείτε εδώ.