Σεμινάριο για τη ναυσιπλοΐα σε αμερικανικά ύδατα

0

To Ελληνο- Aμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο διοργανώνει σεμινάριο με τίτλο “Trading in U.S. Waters: Priorities and Solutions”, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της Διεθνούς Ναυτιλιακής Έκθεσης Ποσειδώνια, την Πέμπτη, 7 Ιουνίου 2018 και ώρα 10.30– 14.30 στην Κεντρική Αίθουσα Σεμιναρίων του Εκθεσιακού Κέντρου Metropolitan Expo.

Το σεμινάριο πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Αμερικανικής Πρεσβείας στην Αθήνα σε συνεργασία με το Εμπορικό Τμήμα της Πρεσβείας, την Ένωση Προστασίας Θαλασσίου Περιβάλλοντος Β. Αμερικής (NAMEPA), την υποστήριξη του Int’l Propeller Club of the United States- Int’l Port of Piraeus και του Maritime Hellas Shipping Cluster του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Σκοπός του εξειδικευμένου αυτού σεμιναρίου είναι η εκτεταμένη ενημέρωση της εγχώριας ναυτιλιακής κοινότητας και των ενδιαφερομένων μερών για τις απαιτήσεις και τις προδιαγραφές που πρέπει να τηρούν τα πλοία που επισκέπτονται τα λιμάνια των ΗΠΑ, παρέχοντας παράλληλα μια μοναδική πλατφόρμα επικοινωνίας και δικτύωσης με εμπειρογνώμονες της διεθνούς ναυτιλιακής κοινότητας.

Περισσότερες πληροφορίες για το σεμινάριο είναι διαθέσιμες εδώ.

Φωτο: Lou Vest