Το Maria Tsakos (TCM) Academy πιστοποιείται από τον Lloyd’s Register

0

Την Τρίτη, 3 Απριλίου 2018, πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του Μεγάρου Μακεδονία του Ομίλου Τσάκου η απονομή πιστοποίησης Εγκεκριμένου Παρόχου Εκπαιδεύσεως (Approved Training Provider) του Maria Tsakos Academy- Παράρτημα Χίου, από το Lloyd’s Register.

Στην εκδήλωση ήταν παρόντες οι κ.κ Ιωάννης Ιακώβου, Marine Management Systems & Marine Client Training Manager και Κήρυκος Φαράκλας, LRQA Marine Manager του Lloyd’s Register, καθώς και πλήθος στελεχών και διοικητικού προσωπικού του Ομίλου Τσάκου.

WP_20180427_15_46_26_Pro

Η συγκεκριμένη πιστοποίηση ήταν το αποτέλεσμα της επιτυχούς επιθεώρησης του παραρτήματος του Maria Tsakos Academy στη Χίο και σηματοδοτεί την επιτυχή έκβαση των συνεχών προσπαθειών του Ομίλου Τσάκου για πρωτοπορία στο νευραλγικό τομέα της ναυτικής εκπαίδευσης. Σημειώνεται πως το Maria Tsakos Academy στη Χίο δημιουργήθηκε και απευθύνεται αποκλειστικά στους ναυτικούς που ανήκουν στο δυναμικό της εταιρείας και ζουν στη Χίο.

Η συγκεκριμένη πιστοποίηση, αξιολογεί την ικανότητα εκπαιδευτικών κέντρων να παρέχουν κατάρτιση υψηλής ποιότητας και να παραδίδουν εκπαιδευτικά προγράμματα για τη ναυτιλιακή βιομηχανία, σύμφωνα με καθορισμένα κριτήρια. Περισσότερες πληροφορίες για την πιστοποίηση μπορείτε να βρείτε εδώ.