Ψηφίστε για τα Βραβεία Ευκράντη!

0

Τα Ναυτικά Χρονικά διοργανώνουν για μια ακόμη φορά, με την αρωγή και τη στήριξη του Ιδρύματος Αικ. Λασκαρίδη, τα Bραβεία Ευκράντη.

Σκοπός των Βραβείων Ευκράντη είναι να αναδειχθούν οι πρωταγωνιστές της χρονιάς από τον ευρύτερο χώρο της ελληνικής ναυτιλίας, έχοντας ως αρχή την ρήση: «Τιμούμε όσους τιμούν τη ναυτιλία μας».

Εφέτος για πρώτη φορά στην ιστορία των Βραβείων, τα τελευταία «ανοίγουν τις πόρτες τους» και καλούν τους σπουδαστές των Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού, τους φοιτητές των ελληνικών Πανεπιστημίων αλλά και όλους τους αναγνώστες και φίλους της εκπαιδευτικής πρωτοβουλίας Isalos.net να συμμετέχουν σε μία ελεύθερη και ανοικτή, διαδικτυακή ψηφοφορία για την ανάδειξη της ναυτιλιακής προσωπικότητας ή της εταιρείας που αξίζει να βραβευτεί για την προσφορά της στον χώρο της ναυτικής εκπαίδευσης.

Η ναυτική εκπαίδευση αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο για την διατήρηση της ποιοτικής ισχύος της ελληνικής ναυτιλίας στα χρόνια που έρχονται. Οι σημερινοί σπουδαστές των Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού αλλά και οι φοιτητές των ναυτιλιακών τμημάτων των πανεπιστημιακών μας ιδρυμάτων είναι οι αυριανοί υπηρέτες του ελληνικού ναυτιλιακού θαύματος και αυτοί καλούνται να δώσουν την ψήφο τους για το φετινό βραβείο για την «Αρωγή στη Ναυτική Εκπαίδευση».

Πιο συγκεκριμένα, για το «Βραβείο για την αρωγή στη ναυτική εκπαίδευση» υποψήφιοι μπορεί να είναι προσωπικότητες ή εταιρείες που επικουρούν τη ναυτική εκπαίδευση, την υποστήριξη του θαλάσσιου και ναυτιλιακού πολιτισμού μας καθώς και την προσέλκυση νέων στο ναυτικό επάγγελμα.

Υποψήφιοι δεν μπορούν να είναι πρόσωπα/ιδρύματα που έχουν βραβευτεί κατά τα δύο τελευταία έτη (Βραβεία Ευκράντη 2015 & 2016, http://www.efkranti.gr/).

Μπορείτε να συμμετέχετε στην διαδικασία της διαδικτυακής ψηφοφορίας εδώ. Σημειώνεται πως οι προσωπικές ψήφοι και τα στοιχεία των συμμετεχόντων δεν θα κοινοποιηθούν με οποιοδήποτε τρόπο και σε οποιοδήποτε μέσο, ενώ το δικαίωμα συμμετοχής αφορά αποκλειστικώς και αυστηρώς σε κατάθεση μίας πρότασης ανά συμμετέχοντα στην διαδικτυακή ψηφοφορία.

Η διαδικτυακή ψηφοφορία θα παραμείνει ανοικτή έως και τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 16 Μαρτίου 2018.