Νέα ημερίδα για την εφαρμογή του TMSA3

0

To K.C.Lyrintzis Group, μέσω του QMS Maritime Training Center διεξήγαγε με επιτυχία την Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2018 στις εγκαταστάσεις του ημερίδα με θέμα το σκοπό, το περιεχόμενο, τις απαιτήσεις αλλά και τους προβληματισμούς εφαρμογής του προγράμματος TMSA3.

Στην ημερίδα παρέστησαν 45 στελέχη από 25 Ναυτιλιακές εταιρίες, ενώ υπήρξε ζωηρό ενδιαφέρον και εποικοδομητική συζήτηση, κατά την οποία οι συμμετέχοντες αντάλλαξαν απόψεις στα πλαίσια ενός interactive workshop.

Συγκεκριμένα παρουσιάστηκαν οι αλλαγές σε σχέση με το TMSA2, επεξηγήθηκαν οι δυσκολίες και τυχόν επιπτώσεις, διατυπώθηκαν προτάσεις για την αντιμετώπισή και σωστή εφαρμογή τους, ενώ επισημάνθηκαν οι απορρέουσες από το TMSA3 απαιτήσεις εκπαίδευσης και επιμόρφωσης.

Η κα. Καλλιόπη Λυριντζή, διευθύνουσα σύμβουλος του Ομίλου, καλωσόρισε τους παρευρισκομένους, τους επισήμανε την ανάγκη σωστής ενημέρωσης στους νέους κανονισμούς και απαιτήσεις και τους επιβεβαίωσε ότι θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες της με γνώμονα τη ποιότητα και τη κάλυψη των απαιτήσεων και των συμφερόντων των πελατών της.

Ομιλητής ήταν ο Αντιναύαρχος (ε.α.) Σταύρος Κεχρής Π.Ν. ο οποίος συντόνισε και τη συζήτηση.