Η ΑΕΝ Μακεδονίας με το φακό ενός νέου σπουδαστή

0

Η χρήση των νέων μέσων κοινωνικής δικτύωσης έχει αδιαμφησβήτητα διευκολύνει την καθημερινή επικοινωνία, φέρνοντας τη ναυτιλιακή κοινότητα ακόμη πιο κοντά. Σε αυτό το πλαίσιο, ο σπουδαστής της ΑΕΝ Μακεδονίας, Ανδρέας Παπαγεωργίου μοιράστηκε με τη δημοσιογραφική ομάδα της Isalos.net και των Ναυτικών Χρονικών, εντυπωσιακές φωτογραφίες από την ΑΕΝ Μακεδονίας:

25434480_1878415868852831_403968470_o

Σε σχετική ερώτηση της δημοσιογραφικής ομάδας της Isalos.net για τους λόγους που κάποιος νέος επιλέγει να σταδιοδρομήσει στο ναυτικό επάγγελμα ο σπουδαστής της ΑΕΝ Μακεδονίας, Ανδρέας Παπαγεωργίου απάντησε πως “το ναυτικό επάγγελμα προσδίδει κύρος σε έναν άνθρωπο και του δίνει την δυνατότητα να εξασκήσει στο έπακρο τις επαγγελματικές του δυνατότητες. Είναι επάγγελμα χωρίς σύνορα και οι ναυτικοί παγκόσμιοι πολίτες. Με τη βοήθεια του Θεού οι Έλληνες ναυτικοί κατέκτησαν κάθε γωνιά του πλανήτη και συνεχίζουν να το πράττουν επί σειρά εκατοντάδων ετών, πάρα τις οποίες αντιξοότητες”.

Η εκπαιδευτική πρωτοβουλία Isalos.net και τα Ναυτικά Χρονικά εύχονται από καρδίας στο νέο σπουδαστή αλλά και σε όλους τους σπουδαστές των ΑΕΝ, καλή σταδιοδρομία, καλές γιορτές και καλές… θάλασσες.