Η ΑΕΝ Ιονίων Νήσων υποδέχεται τους πρωτοετείς φοιτητές

0

Τους νέους σπουδαστές του εκπαιδευτικού έτους 2017-2018,  υποδέχθηκε στις 20 Δεκεμβρίου 2017  η Σχολή Πλοιάρχων της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Ιονίων Νήσων στο Αργοστόλι Κεφαλονιάς, παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Κεφαλληνίας, κ.κ. Δημητρίου, o οποίος τέλεσε τον αγιασμό.

Εν συνεχεία, αναγνώστηκε η ημερήσια διαταγή του Διοικητού, Πλοιάρχου ΛΣ Βασιλόπουλου Ιωάννη και  ακολούθησε ο χαιρετισμός εκπροσώπου του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος Πλοιάρχου Λ.Σ. Μάζη Αντωνίου. Ομιλία  εκφώνησαν ο  Διευθυντής της Σχολής, Πλοιάρχος  Α.Ε.Ν. Ρασσιάς Διονύσιος, ο πρόεδρος της ΠΕΠΕΝ  Cpt. Τσικαλάκης Εμμανουήλ, ενώ σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν εκπρόσωποι των τοπικών πολιτικών αρχών.

Στην τελετή παρευρέθηκαν, ο εκπρόσωπος του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος Ελληνικής Ακτοφυλακής  Πλοίαρχος Λ.Σ. Μάζης Αντώνιος, ο Αντιδήμαρχος Ευάγγελος Κεκάτος, ο Παναγιώτης Φιλίππου Περιφερειακός Σύμβουλος, ο εκπρόσωπος της Βουλευτού Κεφαλονιάς και Ιθάκης Βαρούχας Γιάννης, ο πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας της ΠΕΠΕΝ, Τσικαλάκης Εμμανουήλ και Μαρινάκης Αντώνιος, ο πρόεδρος του συλλόγου ναυτικών Κεφαλονιάς «Ο Νίκος Καββαδίας» Παγουλάτος Αναστάσιος, καθώς και εκπρόσωποι των ναυτιλιακών εταιριών Neda Maritime και Polembros  Shipping. Σύσσωμη παρευρέθηκε  η στρατιωτική ηγεσία του νησιού, καθηγητές και συγγενείς των σπουδαστών.

Φωτογραφικό υλικό από την τελετή υποδοχής: