Νέο ναυτιλιακό σεμινάριο από την Tsakos Group στη Χίο

0

Στηρίζοντας την πρόσβαση στη ναυτική γνώση, η Tsakos Group of Companies σε συνεργασία με το “Maria Tsakos” TCM Academy, συνεχίζει τον κύκλο σεμιναρίων που ξεκίνησε από την αρχή του έτους, με στόχο την ενημέρωση των στελεχών της ναυτιλίας γύρω από τις ταχύτατες αλλαγές που πραγματοποιούνται στην ναυτιλιακή βιομηχανία.

Το νέο σεμινάριο έχει τίτλο “Vetting Inspection Latest Requirements/ Incident Investigation and Risk Assessment: Case Study” και απευθύνεται σε αξιωματικούς του Εμπορικού Ναυτικού, σπουδαστές και στελέχη των Ναυτικών Ακαδημιών.

Στo σεμινάριo θα αναπτυχθεί το επίμαχο θέμα των επιθεωρήσεων στα πλοία από τους ναυλωτές, οι σύγχρονες μέθοδοι που συντελούν σε μια επιτυχημένη επιθεώρηση, καθώς και οι διαφορετικές απαιτήσεις και τρόποι προσέγγισης μιας επιθεώρησης μεταξύ εταιρειών του ίδιου χώρου. Επιπροσθέτως θα αναπτυχτεί το θέμα της αξιολόγησης κινδύνου και πως αυτό επηρεάζει την καθημερινότητα ενός πλοίου και του προσωπικού του, καθώς επίσης και τον τρόπο λειτουργίας μιας σύγχρονης ναυτιλιακής εταιρείας.

Παράλληλα οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο θα έχουν τη δυνατότητα να θέσουν ερωτήματα που τους απασχολούν, σχετικά με τα παραπάνω θέματα.

Το σεμινάριο θα λάβει χώρα στην αίθουσα διαλέξεων του Κοινωφελούς Ιδρύματος «Μαρία Τσάκος- Διεθνές Κέντρο Ναυτικής Έρευνας και Παράδοσης» την Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 11:00.

Οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης, ενώ η είσοδος είναι ελεύθερη. Δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να πραγματοποιηθούν στο τηλέφωνο 22710 29600.

Σημειώνεται πως το συγκεκριμένο σεμινάριο θα μεταδοθεί μέσω live streaming στον ακόλουθο σύνδεσμο: www.ustream.tv/channel/fmtchios

Φωτο: Tsakos Group