Διαγωνισμός καινοτομίας από την Εθνική Τράπεζα

0

Για 8η συνεχόμενη χρονιά η Εθνική Τράπεζα διοργανώνει το διαγωνισμό ‘Καινοτομίας και Τεχνολογίας’. Σκοπός του διαγωνισμού είναι να αναδείξει και να βραβεύσει νέες, πρωτοποριακές ιδέες που βασίζονται νέες τεχνολογίες.

Ο διαγωνισμός διοργανώνεται υπό την αιγίδα της Εθνικής Τράπεζας, στα πλαίσια του προγράμματος NBG Business Seeds για την ενίσχυση της καινοτόμου επιχειρηματικότητας.

Οι θεματικές ενότητες στις οποίες μπορεί να ενταχθεί μια ιδέα είναι η Ηλεκτρονική Επιχειρηματικότητα, Περιβάλλον και Τεχνολογία και Πολιτισμός και Τεχνολογία. Οι ιδέες μπορούν να υποβάλλονται ατομικά ή ομαδικά.

Η αξιολόγηση θα διενεργηθεί από επιτροπή αποτελούμενη από έμπειρα στελέχη της Εθνικής Τράπεζας σε συνεργασία με εκπροσώπους κορυφαίων Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων της χώρας. Οι νικητές του διαγωνισμού πέρα από τα χρηματικά έπαθλα, θα λάβουν ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα στήριξης, καθοδήγησης και επιμόρφωσης για την υλοποίηση της ιδέας τους.

Η υποβολή αιτήσεων λήγει στις 10/10/17 και ώρα 15:00. Οι ιδέες που θα προκριθούν θα ανακοινωθούν κατά το διάστημα Νοέμβριο- Δεκέμβριο 2017.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το διαγωνισμό μπορείτε να βρείτε εδώ