Εκπτώσεις στους νέους φοιτητές από τις Μινωικές Γραμμές

0

Οι Μινωικές Γραμμές εκδηλώνουν για άλλη μια φορά έμπρακτα τη στήριξή τους στους πρωτοετείς φοιτητές προσφέροντας -για αυτούς και τα μέλη των οικογενειών που τους συνοδεύουν στις εγγραφές τους στις σχολές- τις ίδιες εκπτώσεις που ισχύουν για τους φοιτητές στη γραμμή Ηράκλειο– Πειραιάς– Ηράκλειο.

Συγκεκριμένα:

– 50% έκπτωση σε όλες τις κατηγορίες θέσεων επιβατών (εκτός της θέσης LUX)
– 20% έκπτωση στα δίκυκλα και Ι.Χ. οχήματα (εφόσον ταξιδεύει ο δικαιούχος)

Όροι & προϋποθέσεις:

– Οι εκπτώσεις θα παρέχονται με την επίδειξη του Δελτίου εξεταζομένου / υποψηφίου Πανελλαδικών Εξετάσεων 2017 κατά την έκδοση των εισιτηρίων και κατά την επιβίβαση στο πλοίο.
– Οι εκπτώσεις ισχύουν και για τα μέλη των οικογενειών που θα συνοδεύουν τον επιτυχόντα, τουλάχιστον στη μία διαδρομή (δηλαδή ισχύουν και κατά την επιστροφή τους χωρίς τον υποψήφιο φοιτητή με την επίδειξη του Δελτίου εξεταζομένου/υποψηφίου Πανελλαδικών Εξετάσεων 2017 ή φωτοαντίγραφου αυτού).
– Οι παραπάνω εκπτώσεις ισχύουν από την ημερομηνία ανακοίνωσης των βάσεων εισαγωγής από το Υπουργείο Παιδείας έως και τις 31/10/2017.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της εμπορικής τους πολιτικής, οι Μινωικές Γραμμές χορηγούν ειδικές φοιτητικές εκπτώσεις σε όλους τους φοιτητές (ΑΕΙ, Στρατιωτικών Σχολών, Σχολών Εμπορικού Ναυτικού, ΤΕΙ, Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, Σχολών Σωμάτων Ασφαλείας, ΑΕΙ Εξωτερικού, Κατόχους Διεθνούς Φοιτητικής Ταυτότητας ISIC. Συμπεριλαμβάνονται οι μεταπτυχιακοί φοιτητές).

Για περισσότερες πληροφορίες, κρατήσεις ή έκδοση εισιτηρίων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον ταξιδιωτικό τους πράκτορα, στα Κεντρικά Γραφεία των Μινωικών Γραμμών, μέσω των πανελλαδικών αριθμών 801-11-75000 (από σταθερό τηλέφωνο) & 18175 (από σταθερό ή κινητό τηλέφωνο) ή να επισκεφτούν το www.minoan.gr.

Φωτο: Μινωικές Γραμμές