SeaofSkills – Μια Θάλασσα Γνώσεων, Δεξιοτήτων και Ικανοτήτων

0

To Κοινωφελές Ίδρυμα «Μαρία Τσάκος»- Διεθνές Κέντρο Ναυτικής Έρευνας και Παράδοσης, με έδρα στην Χίο, ανακοίνωσε ότι την Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017, στις 10:00, στην αίθουσα εκδηλώσεών του (Μ. Λιβανού 51, Χίος) θα διοργανώσει «Ημερίδα πληροφόρησης και διάχυσης αποτελεσμάτων του Ευρωπαϊκού Προγράμματος SeaofSkills».

Στο πλαίσιο του προγράμματος, οκτώ δημόσιοι και ιδιωτικοί φορείς από Ελλάδα, Μάλτα, Ισπανία, Τουρκία και Ιρλανδία θα διαμορφώσουν, υπό τον συντονισμό του Ιδρύματος, ένα καινοτόμο υλικό εκπαίδευσης και κατάρτισης αλιέων μικρής κλίμακας.

Η Ημερίδα περιλαμβάνει διαλέξεις σχετικά με τα αποτελέσματα του εκπαιδευτικού υλικού που έχει εκπονηθεί και τις δυνατότητες εκπαίδευσης εξ αποστάσεως ενδιαφερομένων, μέσῳ ηλεκτρονικής πλατφόρμας. Το Πρόγραμμα θα περιλαμβάνει και ομιλίες σχετικές με τη στρατηγική «Blue Growth» της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Το Κοινωφελές Ίδρυμα «Μαρία Τσάκος»- Διεθνές Κέντρο Ναυτικής Έρευνας και Παράδοσης έχει ως βασικούς στόχους, την προώθηση της έρευνας, της ναυτικής παράδοσης και εκπαίδευσης, την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος, καθώς και τη μελέτη επίκαιρων θεμάτων που απασχολούν την ελληνική και την διεθνή ναυτιλία.

Μπορείτε να δείτε την πρόσκληση και το πρόγραμμα της ημερίδας, εδώ.

Φωτό: seaofskills.eu