Σεμινάριο στη Χίο από τη Minerva Marine και τον DNV GL

0

Με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία ολοκληρώθηκε το σεμινάριο που διοργάνωσε, την Παρασκευή 19 Μαΐου, η ναυτιλιακή εταιρεία Minerva Marine Inc. μαζί με τον νηογνώμονα DNV GL, στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο της Χίου.

Στόχος του σεμιναρίου με τίτλο “New legal and industry requirements in shipping” ήταν να δώσει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να πληροφορηθούν για τον ρόλο που έχει η κλάση στη ναυτιλία καθώς επίσης και να ενημερωθούν για τους διεθνείς κανονισμούς και νόμους που αφορούν στην προστασία του περιβάλλοντος (SOx, NOx, CO2, MRV, Ballast κλπ).

Η παρουσίαση έγινε από τον κ.Γρηγόρη Καζατζή, Regional Business Development Manager του DNV GL, και επικεντρώθηκε κυρίως, στη διαδικασία εφαρμογής των κανονισμών αυτών. Παράλληλα, ο κ.Καζατζής αναφέρθηκε και σε σημαντικά πρακτικά θέματα από την μεριά του Νηογνώμονα.

Ο κ. Γρηγόρης Καζατζής, Regional Business Development Manager του DNV GL

Ο κ. Γρηγόρης Καζατζής, Regional Business Development Manager του DNV GL

Το σεμινάριο τίμησαν με την παρουσία τους, τόσο οι εν ενεργεία ναυτικοί όσο και οι σπουδαστές των Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού Χίου και Οινουσσών, καθώς και οι φοιτητές του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Την παρουσίαση άνοιξε ο καπτ. Χρυσόστομος Χρυσοστομίδης, Senior Training officer στη Minerva Marine Inc., ο οποίος αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους, πραγματοποίησε μια σύντομη παρσουσίαση της εταιρείας, αναφέροντας τους στόχους της και τα μελλοντικά σχέδια της.

photo 2