Το μέλλον της κυβερνοασφάλειας στη ναυτιλία (βίντεο)

0

Εκπρόσωποι ναυτιλιακών εταιρειών συζητούν για την κυβερνοασφάλεια στη ναυτιλία, επισημαίνουν τις ευκαιρίες αλλά και τις προκλήσεις που δημιουργεί το διαδίκτυο εν πλω και απαντούν στις ερωτήσεις των σπουδαστών ΑΕΝ.

Το παρακάτω βίντεο αποτελεί απόσπασμα από το τρίτο επιμορφωτικό πάνελ της ημερίδας «Επιλέγω Ναυτιλία» στον Πειραιά, με θέμα «Κυβερνοασφάλεια στη ναυτιλία υπάρχουσες προκλήσεις και μελλοντικές εξελίξεις». Η ημερίδα «Επιλέγω Ναυτιλία» πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2016, στο Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη στον Πειραιά.

Εισηγητές στο πάνελ ήταν ο καπτ. Παναγιώτης Γιγής, μέλος του Δ.Σ. ΠΕΠΕΝ / Training Centre του Angelicoussis Group, ο Γιώργος Τεριακίδης, Regional Business Development Manager του DNV GL, ο Πάνος Γ. Μωραίτης, CEO της Aspida, ο καπτ. Νικηφόρος Στουραϊτης της Polembros και ο Αθανάσιος Σέρβος, IT Manager Coordinator της Seaven.

Τη συζήτηση συντόνισε ο καθηγητής Νικήτας Νικητάκος.

Η επόμενη ημερίδα «Επιλέγω Ναυτιλία» θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2017, στη Χίο. Περισσότερες πληροφορίες για την ημερίδα «Επιλέγω Ναυτιλία» στη Χίο μπορείτε να βρείτε εδώ.